Filmklubben H.

Filmelsker, movielover, filmnørd, Filmklubben H.!

Filmklubben H. er mit personlige hyggeunivers, hvor der kun er film på programmet. Vi skal naturligvis også hygge os med at quizze og debattere film, så meget vi lyster.

På Filmklubben H. finder du anmeldelser fra forskellige streamingtjenester. Der er anmeldelser af både film og hele serier, og så giver jeg dig også mit bud på en filmmaraton i forskellige genrer, mine yndlingsinstruktører, yndlingsskuespillere og fra Oscarverdenen.

And the Oscar goes to…..

Lige siden jeg var barn, har jeg været vild med film og hele den verden. Jeg sad gerne oppe og så midnatsfilmen sammen med min far, og da jeg stadig var for lille til at være oppe hele natten, så optog han Oscaruddelingen til mig. Inden måtte jeg se sammendraget dagen efter. Men siden jeg fik lov og har kunnet holde mig vågen, har jeg set Oscar-uddelingen og de andre uddelinger live om natten.

Jeg kan faktisk stadig nogle af talerne og har en latterlig paratviden om mange film. Vigtig viden eller ligegyldig info. Men jeg elsker det.

Min drøm er selv at vinde en Oscar en dag. Ja nu tænker du; skuespiller? Men næh nej, min kategori er Adapted screenplay. Vejen derhen?

Jeg skriver en bestseller, filmrettighederne købes, jeg skriver selv manuskriptet og bum en kasse succes, der slår rekorden for flest modtagne Oscars – og ja hvor mange Oscars skal vi så vinde?

Once upon a time in Hedensted…………….

Hvem kommer med popcorn i filmklubben?

Nu har jeg faktisk også haft en anden drøm. Nemlig at lave et online filmunivers med anmeldelser, sjove quizzer og debatter. Og TAAADAAAAA!!!

Hvis du vil være med i filmklubben, så tilmelder du dig bare nyhedsbrevet. Så får du alle indlæggene fra siden, så du ikke går glip af anmeldelser.

Film skal ses i mørket – med popcorn!

#huskpopcorn

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.