Løvernes Garde

“Løvernes Garde” er en spin-off serie fra filmen “Løvernes konge”. Og den er også en populær del af løvernes konge universet.

Kion er den næstældste af Simba og Nalas løveunger, og han ligner sin far meget godt. Mens Kiara har travlt med at blive lært op til at blive Kongeslettens dronning, så vil Kion hellere lege vilde lege med vennerne.

Simba gør ham til leder af garden, der tidligere blev ledet af Simbas onkel, Scar. Men han mistede lederskabet, da han brugte sin særlige evner mod gardens medlemmer, da de ikke ville deltage i hans onde planer.

Vennerne bliver samlet og med Kion i spidsen, er de alle klar til at beskytte. Ingen rovdyr kan true livets cirkel og naturkatastrofer kan bare komme an. Garden er klar.

Hvorfor “Løvernes Garde”?

Elsker du “Løvernes konge”, så vil du også elske at se “Løvernes Garde” med de små eller store for den sags skyld.

Kion er prins af Kongesletten, og ligner sin far meget, da han var ung. Han er hovedperson i serien og den vildeste i gruppen. Han følges af bedste vennen Bunga, der er en honninggrævling og den modigste i gruppen. Og så er han også adoptivnevø af Timon og Pumba.

Garden består også af flodhesten, Besthe, der er den stærkeste, geparden, Fuli, der er den hurtigste, og kohejren, Ono, der er den skarpest seende i gruppen.

Og så er der jo også de gode gamle som Rafiki, Zazu, Timon og Pumba. De er alle med igen og med deres oprindelige stemmer fra filmen.

“Løvernes konge” er absolut min yndlings Disney tegnefilm, så serien her er jeg også ret stor fan af. Afsnittene varer ca. en halv time, og der er tre sæsoner med en 20 – 30 afsnit.

Du kan se “Løvernes Garde” på Disney+.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.