Martin Scorsese Film Quiz

Jeg elsker Martin Scorsese, så derfor skal der naturligvis også være en quiz om hans film.

Men hvor godt kender du Martin Scorseses film? Kan du huske, hvilke skuespillere der er med i hans film?

Tag quizzen og test din viden.

Nu er jeg spændt på, hvor mange rigtige svar, du får. Del gerne dit svar i en kommentar.

Du er velkommen til at dele Hvis du er ekspert i en film eller genre, så er du velkommen til at få delt din quiz. Du laver 20 spørgsmål i et worddokument og skriver det rigtige svar samt to forkerte svar til hvert spørgsmål. Husk at tjekke stavning og fakta. Din quiz bliver delt på min hjemmeside med dit navn. Du sender din quiz til mig på filmklubbenh@vivih.dk

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *