Jeg er kæmpe fan af Matador, så derfor skulle der naturligvis laves en quiz med citater fra serien.

Der er jo så mange fremragende citater at tage af, så det har virkelig været svært at vælge. Men jeg har nøje udvalgt disse 20 lettere citater.

Nu er jeg spændt på, hvor mange rigtige svar, du får. Del gerne dit svar i en kommentar.

Du er velkommen til at dele Hvis du er ekspert i en film eller genre, så er du velkommen til at få delt din quiz. Du laver 20 spørgsmål i et worddokument og skriver det rigtige svar samt to forkerte svar til hvert spørgsmål. Husk at tjekke stavning og fakta. Din quiz bliver delt på min hjemmeside med dit navn. Du sender din quiz til mig på filmklubbenh@vivih.dk

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *