McLeod's døtre

“McLeods døtre”, der startede i 2001, handler om livet på en farm i Australien. Tess og Claire genforenes på Drovers Run efter flere års adskillelse. De er halvsøstre, men da pigerne var små, forlod Tess og hendes mor faderen og Claire.

Nu er faderen død, og Tess har arvet halvdelen af farmen, så pigerne tvinges til at genoptage kontakten.

Langsomt finder Tess sin rolle på farmen, som styres med hård hånd af Claire. Hun får hjælp af Meg, der styrer både huset og hendes teenagedatter Jodi, der også hjælper til på farmen

Selvom der kun arbejder kvinder på farmen, så er der stadig mænd i deres liv.

På nabofarmen bor Ryanbrødrene, der flirter godt med søstrene, mens deres far blot vil købe farmen, så hans eget imperium kan blive større.

Dagligdagen er præget af udfordringer som forsvundne dyr, ødelagte hegn, økonomi, forbedringer af farmen, men der er også plads til kærlighed. Kærlighed til hinanden, naturen, dyrene og Drovers Run.

Hvorfor “McLeods døtre”?

Jeg elsker “McLeods døtre”, fordi der bare er noget over stærke kvinder, der kæmper for overlevelse. Men der er også glimt af den smukke natur i Australien, og så er der masser af kærlighed.

Der er udskiftning i rollebesætningen, som seerne bestemt ikke var enige i. Heller ikke jeg. Hvilket også kunne ses på seertallet, der dalede drastisk efter fjerde sæson. Det førte i sidste ende til, at sæson otte blev den sidste. Dog er serien absolut seværdig, hvis man er til stærke kvinder og kan acceptere de udskiftninger, der kommer løbende i serien. Jeg synes, det var irriterende, og jeg manglede dem. Alligevel ser jeg gerne serien igen og igen, for den har fået en plads i mit hjerte.

I rollerne ses blandt andet Bridie Carter, Lisa Chappel, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani og Sonia Todd.

Der er otte sæsoner af “McLeods døtre”, og du kan se hele serien på Viaplay.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.