Me time

Kevin Hart er næsten altid garanti for et godt grin. Det samme er Mark Wahlberg i komediske film. De to skuffer heller ikke med rappe replikker og vanvittig handling i filmen “Me time”.

Mark Wahlberg, Huck, er en Peter Pan type. En dreng der nægter at blive voksen. Hans fødselsdag hvert år bliver vildere og vildere, mens vennerne bliver yngre og yngre. Sonny er familiefar, mens hans kone har en fremragende karriere som arkitekt.

Huck og Sonny har været venner siden High School, men de sidste 15 år har Sonny takket nej til Hucks vilde fødselsdagsfester, fordi de er for vilde for ham. Nu er det igen tid til Hucks fødselsdag, og han kimer Sonny ned for at få ham til at komme med.

Sonnys kone, Maya, spillet af Regina Hall, trygler ham om at tage med, da hun synes, han trænger til at komme ud af huset og more sig. Men Sonny vil ikke.

Maya tager børnene med på en forlænget weekend hos hendes forældre, så Sonny kan få noget alenetid. Inderst inde håber hun, at han vil tage med til Hucks fødselsdag.

Sonny ender med at tage med til fødselsdagen, og som vanligt så ender det vildt.

Hvorfor “Me time”?

Jeg er kæmpe fan af Mark Wahlberg, så han kan næsten ikke gøre noget forkert i min bog. Dog havde jeg håbet, når nu også Kevin Hart var med, at jeg grinte mere. Måske var jeg bare i dårligt humør, måske forventede jeg bare at trille rundt i sofaen af grin. Men det skete ikke helt.

Den er helt sikkert sjov, men ikke tåreløbende sjov. Der er helt sikkert mange sjove elementer i filmen, og det er også en ganske udmærket burgerfilm søndag aften.

Men jeg var skam ganske underholdt i de næsten to timer som filmen varede.

Og ja så er Mark Wahlberg jo bare Mark Wahlberg.

Jeg giver den

Du kan se “Me time” på Netflix.

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.