Samaritan

Sylvester Stallone er tilbage som slagkraftig helt i filmen “Samaritan”. Det er en science fiction film, der også har danske Pilou Asbæk på rollelisten.

For længe siden blev to tvillinger født. Den ene, Samaritan, var god, mens den anden, Nemesis, var ond. De havde en kamp på liv eller død, og det endte med den onde Nemesis døde.

25 år senere tror den 13-årige Sam Cleary, spillet af Javon “Wanna” Walton, at hans mystiske og sky nabo Hr. Smith, spillet af Sylvester Stallone, er den gode Samaritan. Men Hr. Smith vil bare helst passe sig selv og fikse brugte ting, han finder i skraldecontainere i sit job som skraldemand.

Men i byen, de bor i, er kriminaliteten stigende. Byen er på randen af kaos, og Cyros, spillet af Pilou Asbæk, er bandelederen, der gerne vil skabe mere kaos. Han har nemlig Nemesis som sin store helt.

Sam begynder at lave lidt småkriminalitet for at hjælpe sin mor med huslejen. Han får tæsk af nogle medlemmer fra Cyros’ bande, hvilket Hr. Smith ser. Han begynder nu at hjælpe Sam, men han nægter stadig at være Samaritan.

Nu gør Sam det til sin mission at lokke Samaritan frem, så han kan redde byen fra Cyros og hans bande. Men er Hr. Smith i virkeligheden Samaritan eller er han Nemesis. Døde Nemesis egentlig og kan byen reddes?

Hvorfor “Samaritan”?

Hvis du er til superhelte, science fiction film og action slåskampe, så er “Samaritan” noget for dig. Og hvis du er til Sylvester Stallone i vanlig action, så er filmen virkelig noget for dig.

Det er en fornøjelse at se Mr. Rambo himself tilbage som helt, der først er den mutte mystiske mand, hvorefter han bryder ud i et fyrværkeri af klassiske Sylvester slåskampe.

Jeg er ikke til superhelte, men jeg kan godt lide Sylvester Stallone, og det var en af hans bedre film.

Du kan se “Samaritan” på Prime Video.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesterne ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.