Suits

Er du til advokater, pæne kjoler og et par pæne mænd med rappe replikker, så er serien “Suits” lige noget for dig.

Serien, der startede i 2011, handler om et advokatfirma på Manhatten, ledet af Jessica Person. Den arrogante Harvey Spector er netop blevet forfremmet og må ansætte en assistent.

Under de kedelige jobsamtaler, som han holder med den fantastiske sekretær Donna, kommer Mike Ross pludselig til syne. På flugt fra politiet og med en kuffert fuld af hash. Han er spændende, han er anderledes, og han er bestemt ikke fra Harvard. Faktisk er han slet ikke advokat.

Til trods så ansætter Harvey Spector Mike Ross på stedet og første dag på jobbet møder han Rachel Zane, den smukke advokatsekretær, og så er deres skæbne forseglet. Man ved det bare. De er skabt for hinanden. Og så er der Donna. Just Donna. Hun er mere end bare sekretær for Harvey, hun er alt for ham og til ham.

Fire unge mennesker, deres kamp på og for advokatkontoret, fjender og venner, masser af drama, masser af sjov.

Hvorfor “Suits”?

Jeg elsker “Suits”, fordi jeg er vild med advokatserier, men samspillet mellem Harvey og Mike er bare sublimt. Jeg har grædt, grint og haft alle følelser hele vejen igennem serien. Men de to smukke kvinder Donna og Rachel er heller ikke at foragte. Deres smukke kjoler og frisure er én ting, men også deres kamp for at nå deres drømme hepper jeg på gennem serien.

Og så må vi jo ikke glemme al dramaen. Ikke kun på selve kontoret og i deres privatliv, men også i de forskellige sager, de skal forsøge at vinde.

Men som i alle serier er der favoritsæsoner, og enkelte sæsoner kan virke en smule langtrukne. Dog er serien absolut seværdig, hvis man er til advokatserier.

I rollerne ses blandt andet Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Megan Markle, Gina Torres og Rick Hoffman.

Der er ni sæsoner af “Suits”, og du kan se hele serien på Netflix.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.