The Good Wife

I “The Good Wife” fra 2009 følger man Alica Florrick, der bliver nødt til at gå tilbage til arbejdsmarkedet på grund af hendes mand. Han har været involveret i en skandale og bliver efterfølgende fængslet.

Nu skal hun starte helt forfra efter at have passet sine børn i 13 år. Hun får job som advokat i et advokatfirma i Chicago, som hendes gamle skolekæreste er medejer af.

Efter at have fået jobbet finder hun ud af, at hun er i konkurrence med en anden advokat for at blive fastansat. Og så starter kampen.

Kampen for at overleve økonomisk, kampen for at blive en god advokat igen, kampen om at blive fastansat, kampen om at undgå at være det helt store samtaleemne, kampen for ægteskabet, kampen for at skåne børnene fra skandalen.

Men det er også en kamp for Alicia hver eneste dag ikke at give efter for de stadig eksisterende følelser for skolekæresten, Will Gardner.

Der er masser af drama både på kontoret men også i privaten.

Hvorfor “The Good Wife”?

Jeg elsker “The Good Wife”, fordi jeg elsker advokatserier. Og så elsker jeg Alicias forvandling fra usikker advokat til hård advokat. Hun finder sig ikke længere i noget.

Hun er en god mor og kone, der tilsidesætter sig selv. Så meget, at jeg faktisk sidder og hepper på hende og Will, selvom det er utroskab.

Men det er selvfølgelig også fedt at følge deres sager i retssalen, når det nu er en advokatserie. Flere klienter optræder flere gange i serien, hvilket ikke gør den ringere. Det gør flere modstandere også, blandt andet Michael J. Fox.

I rollerne ses blandt andet Julianna Margulies, Josh Charles, Christine Baranski, Chris Noth, Michael J. Fox, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Graham Phillips, Makenzie Vega, Alan Cumming, Zach Grenier, Matthew Goode, Cush Jumbo, Jeffrey Dean Morgan

Der er syv sæsoner af “The Good Wife”, og du kan se hele serien på Skyshowtime og Viaplay.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.