The Offer

Hvis du har set filmen “The Godfather” og var fan, så gør dig selv den tjeneste og se serien “The Offer”.

Serien handler om Al Ruddy, der bliver producent for Paramount. Hans første opgave bliver at producere filmen “The Godfather” efter bogen skrevet af Mario Puzo. Filmen skal sælges til de store bosser, og det er svært, når man end ikke har læst bogen, selvom man har påstået det.

Al Ruddy får travlt, får der er mange problemer med at få filmen lavet. Blandt andet skal instruktør og skuespillere findes, og manuskriftet skal skrives.

Han får instruktøren Francis Ford Coppola med om bord, og han har nogle ønsker, som ikke lige er favoritter hos de store bosser. Det er blandt andet Marlon Brando og Al Pacino. Og ja nu sidder du sikkert og tænker, at der var da ikke nogen film uden dem, men den var faktisk ved at blive lavet uden dem.

Francis holder fast og får sine skuespillere. Manuskriftet skal skrives, og hvem er bedre end Mario Puzo selv. Han kan dog ikke komme i gang og har svært ved at overholde den deadline han selv har givet, så Francis Ford Coppola påtager sig tjansen med at hjælpe ham.

Pengene er hele tiden et problem, og budgettet overskrides hele tiden. Så der skal tænkes kreativt eller scenerne skal skrives om.

Samtidig bliver den rigtige mafia i New York også blandet ind i filmprocessen, da ikke alle mafiosoer er lige så begejstret for projektet.

Men som bekendt så lykkes det at få filmen lavet.

Hvorfor “The Offer”

Jeg synes, det er vildt spændende at se “bag om filmen”. Der var flere ting, jeg ikke vidste i forvejen. Blandt andet hvor tæt på det var, at filmen slet ikke blev lavet. Men også hvor stor modstand der var for at få Al Pacino i rollen, og de mange problemer med den rigtige mafia.

Det er også sjovt at se, hvor mange klassiske skuespillere, der dukker op i serien udover dem fra filmen som blandt andet Ali Macgraw, Burt Reynolds, Robert Redford og Frank Sinatra. Og alle skuespillere ligner deres virkelige karakter helt forrygende.

Så hvis du er fan af “The Godfather”, så må du ikke snyde dig selv for denne miniserie.

Man skal tror på det, og det gør Al Ruddy. Han ansætter Bettye McCartt som sin assistent, og de har et fantastisk samarbejde. De endte med at blive superstjerner inden for filmverden. Albert Stotland Ruddy fik en Oscar for “The Godfather” i kategorien Bedste film, og i 2005 vandt han igen en Oscar i samme kategori for filmen “Million dollar baby”. Bettye McCartt startede senere et agentur op for skuespillere med stor succes og havde blandt andet Tom Selleck i stalden til sin død i 2013.

I rollen som Al Ruddy ses Miles Teller, der også er aktuel i Top Gun: Maverick, og i yderligere roller ses blandt andet Juno Temple, Matthew Goode, Justin Chambers, Dan Fogler, Colin Hanks, Giovanni Ribisi og Burn Gorman.

Du kan se “The Offer” på Skyshowtime.

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Hvis du har lyst, kan du læse anmeldelsen af filmen “The Godfather” her.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *