Wolf of Wall Street

“The Wolf of Wall Street” er den sande historie om den amerikanske børsmægler Jordan Belfort instrueret af Martin Scorsese. Filmen er fra 2013 og er baseret på Jordan Belforts bog af samme navn og er en blanding af drama og komedie.

Leonardo DiCaprio udødeliggjorde sætningen: Sell me this pen! i hovedrollen som Jordan Belfort. Sammen med Jonah Hill, der spiller hans ven, Danny Porush, kører de to filmen igennem et samspil, der bliver vildere og vildere.

I en ung alder starter Jordan Belfort et børsmæglerfirma op fra bunden sammen med nogle venner. Han starter med at give dem en grundig salgstræning, og derefter går det stærkt. Millionerne ruller ind. Hverdagen handler om stoffer, prostituerede og hurtige penge. Han lever det vilde liv med smuk kone, flotte huse og hurtige biler. Men det flyder også med alkohol og stoffer i jetsetmiljøet i New York

Og en dag går den ikke længere. Og så starter nedturen.

Hvorfor “The Wolf of Wall Street”?

“The Wolf of Wall Street” har en af mine yndlingsskuespillere på rollelisten, og Leonardo DiCaprio spiller så gennemført, at jeg sidder tilbage og også vil være en del af holdet. Og selvom filmen varer næsten tre timer, så er jeg underholdt fra start til slut.

Det er Martin Scorsese og Leonardo DiCaprios femte filmsamarbejde, og filmen indbragte fem Oscarnomineringer; Bedste mandlige hoved- og birolle til Leonardo DiCaprio og Jonah Hill, Bedste instruktør, Bedste manuskript og Bedste film. Den vandt dog ingen Oscars

I andre roller ses blandt andet Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Rob Reiner og Kyle Chandler.

Filmen varer lige godt tre timer, og du kan se den på Viaplay, HBO Max eller Netflix

Jeg giver den

NB: Der tages forbehold for, at streamingtjenesten ændrer filmudbud.

Du kan se en trailer for filmen på Youtube ved at klikke på videoen herunder.

Test din viden om Matador!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til quizzen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.